POSLEDNJE VESTI

Javni gradski i prigradski prevoz – obaveštenje za korisnike povodom verskog praznika „Zadušnice“

07.03.2024.
JGP Niš

Iz Javnog gradskog i prigradskog prevoza Niš obaveštavaju korisnike da zbog održavanja verskog praznika „Zadušnice“ i povećanih zahteva za prevozom ka Novom Groblju, u petak 08. marta, na delu trase redovne linije 8 Gabrovačka reka-Novo Groblje, uvodi se vanredna linija, 8L Trg kralja Aleksandra – Novo Groblje koja će u periodu od 09.00 do 15.00 časova saobraćati sa 2 vozila.

Prevoz na redovnoj liniji broj 8 Novo Groblje – Gabrovačka reka obavljaće se po redu vožnje za radni dan. Red vožnje 08. Marta (petak) za vanrednu liniju 8L možete pogledati ovde:

U subotu 09. marta biće otvorena vanredna linija 8L Trg Kralja Aleksandra – Novo Groblje koja će u periodu od 07.00 do 15.00 časova saobraćati sa 4 vozila. Prevoz na redovnoj liniji broj 8 Novo Groblje – Gabrovačka reka obavljaće se po subotnjem redu vožnje.

Ovim putem želimo da uputimo apel svim sugrađanima da za potrebe prevoza do Novog Groblja koriste vozila javnog prevoza kako bi se izbeglo stvaranje gužvi u saobraćaju. Red vožnje za subotu 09. marta za vanrednu liniju 8L možete pogledati ovde .

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten