POSLEDNJE VESTI

Dom zdravlja Niš – stomatologija, preventivni pregledi, veća zdravstvena zaštita

15.04.2024.
dom-zdravlja-nis

Dom zdravlja Niš redovno organizuje stomatološke preglede za đake, tačnije školsku decu, kao i zdravstveno vaspitne radionice za najmlađe sugrađane, mališane iz različitih vrtića. U saradnji sa Razvojnim savetovalištem Doma zdravlja Niš i Udruženjem roditelja ,,Dan”, 13. aprila (subota), u prostorijama „Zubić Vile“ sprovedena je pilot akcija stomatološke službe.

Cilj je bio približavanje stomatologa deci sa poteškoćama u razvoju i njihovim roditeljima. Takođe, deci je kroz igru ukazano na značaj higijene i brige o zdravlju usta i zuba. Odaziv dece je bio odličan. Tendencija je da se ovakve akcije nastave jednom ili dva puta mesečno što zavisi od odaziva naših malih pacijenata. Ono što je važno da se pregledi mogu zakazati i dalje na tel 018 529 075 i 069 4555119.

Lekari Doma zdravlja Niš, naglašavaju da je još veća dostupnost zdravstvene zaštite građana jako važna, te su povodom toga za meštane sela Pasi Poljana, tokom proteklog vikenda organizovali akciju “Približimo se pacijentima”. Zahvaljujući Domu zdravlja Niš, meštani su imali mogućnost da lekar dođe u njihov dom i urade zdravstvene preglede i dobiju savete o lečenju hroničnih nezaraznih bolesti.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten