POSLEDNJE VESTI

Prezentacija raspisanim Javnim pozivima Nacionalne službe za zapošljavanje

24.04.2024.
nsz-logo

U Velikoj Sali Doma kulture u Aleksincu, 25. aprila (četvrtak), sa početkom od 11.00 sati, biće održana prezentacija o raspisanim Javnim pozivima Nacionalne službe za zapošljavanje za 2024.godinu.

Iz Nacionalne službe za zapošljavanje ovom prilikom informisaće privrednike opština Aleksinac i Ražanj o ranije raspisanim Javnim pozivima iz pilot Projekta Garancija za mlade koji će se realizovati u Filijali Niš Nacionalne službe za zapošljavanje.

Nacionalna služba za zapošljavanje je 5. aprila 2024. godine raspisala 12 javnih poziva za direktnu finansijsku podršku poslodavcima i nezaposlenim licima.

Kao i prethodnih godina, težište će biti na teže zapošljivim kategorijama nezaposlenih građana u koje spadaju: mladi u domskom smeštaju, hraniteljskim porodicama i starateljskim porodicama, lica bez završenog srednjeg obrazovanja i lica koja su završila funkcionalno osnovno obrazovanje odraslih, stariji od 50 godina, Romi i Romkinje, osobe sa invaliditetom (OSI), korisnici novčane socijalne pomoći, lica koja se nalaze na evidenciji nezaposlenih duže od 12 meseci i žrtve porodičnog nasilja.

Sve informacije u vezi raspisanih javnih poziva dostupne su na internet stranici www.nsz.gov.rs  , kao i na zvaničnim stranicama na društvenim mrežama kao i u svim organizacionim jedinicama Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten