POSLEDNJE VESTI

Festival „Dođi na Amfi“ u Nišu, biće održan 22. i 23. jula

19.07.2022.

Organizuje se festival hip hop kulture u Nišu, po jedanaesti put, pod nazivom „Dođi na Amfi“, od strane kluba za osnaživanje mladih 018 (KOM 018). Festival će biti održan na amfiteatru pored Nišave 22. i 23. jula.

Ideja organizatora jeste bila da se mladi ljudima omogući da iskažu i pokažu svoje talente, da se takmiče u različitim disciplinam, kao i to da se promoviše hip hop kultura.

Ove godine će festival obuhvatiti i graffiti showcase, nastupe mladih neafirmisanih izvodjača, plesne nastupe, hip hop plesno takmičenje, takmičenje u basketu 1 na 1 i glavni muzički program.

Pored domaćih izvodjača i umetnika, biće ugošćeni brojni mladi umetnici kako iz  regiona tako i iz inostranstva, a oni će predstavljati različite elemente hip-hop kulture.

U okviru glavnog muzičkog programa nastupaće sledeća imena hip-hop scene DJ Cut Dem i gosti (CZE), DJ Pajatas (HU), DJ Bokey, DJ Costa, Bege Fank i DJ BKO, Aristokrat, Edo Maajka, Bcrew, Prti Bee Gee i Juice.

Za ovu sezonu planirana su dva takmičenja, “1 vs 1 – Hip-hop battle” plesno takmičenje održaće se 22. jula, a takmičenje “Ulični basket 1 na 1” održaće se 23. Jula.

Takmičare koji osvoje prvo mesto u ove dve kategorije očekuje novčana nagradu u iznosu od po 15.000,00 dinara.

Prijave za takmičenja su i dalje otvorene i nalaze se na sledećim linkovima: Prijava za takmičenje “1 vs 1 – Hip-hop battle” – https://forms.gle/niDbksjFV2C39gJw8, Prijava za takmičenje “Ulični basket 1 na 1” – https://forms.gle/dESwQ3vdsjGLgvFPA

Festival hip hop kulture „Dođi na Amfi – Vol.11“ ove godine realizuje se u okviru međunarodnog projekta Urban Connection, koji je podržan kroz program Evropske Unije, “Kreativna Evropa”, a festival podržava i Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, pokrovitelj festivala je Grad Niš.

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten