POSLEDNJE VESTI

Humanitarna akcija srednjoškolaca i studenata kako bi pomogli svojim drugaricama i deci kojoj je to potrebno

01.12.2022.

Za učenike srednjih škola praznici su vreme darivanja pokolona. Učenici ETŠ “Mija Stanimirović” iz Niša u saradnji sa elektronskim časopisom “Bez limita” Filozofskog fakulteta u Nišu, kroz svoj učenički parlament, organizovali su radionicu humanitarnog tipa.

Učenici srednjih škola će 9. decembra (petak), sa početkom od 17.00 sati, organizovati humanitarnu prodaju ručno izrađene novogodišnje ukrase, takođe, prodavaće i ukrasne medenjake.

Srednjoškolce su inspirisali praznici koji su u toku i koji nam predstoje, te su na čelu sa Katarinom Baćević, koja vodi radionicu došli na ideju da iskažu svoju kreativnost i ujedno pomognu onima kojima je to potrebno. Njih praznici asociraju na poklone, a prodajom poklona mogu da pomognu svojim drugaricama Nataliji i Ivi Bašović, koje boluju od Fridrihove ataksije. Dok nisu zaboravili ni mališane koji se bore sa teškim bolestima, pa će stoga niškoj Humanitarnoj prodavnici darovati ukrasne medenjake.

Učenici srednjihškola i studenti Filozofskog fakulteta imaju dvogodišnju saradnju, koja je sa ciljem da se snage ove dece udruže i organizuju, pa su tako organizovali dve humanitarne akcije.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten