POSLEDNJE VESTI

SCAN CAR– NIŠ KAO PRIMER DOBRE PRAKSE

31.01.2023.
Niš, Trg kralja Aleksandra
Snimanje parkiranja
Niš, Hilandarska ulica
snimanje-parkiranja
Niš, Hajduk Veljkova ulica

JKP „Parking servis“ – Niš ugostio je kolege iz Parking servisa iz Novog Pazara, na čelu sa direktorom Nerminom Ljajićem. Održana je prezentacija sa primerima iz prakse korišćenja novog sistema elektronske kontrole naplate parkiranja – Scan car kojim su u Nišu opremljena dva vozila.

Niškom preduzeću javljaju se kolege iz zemlje i regiona sa željom da se bolje upoznaju sa sistemom elektronske kontrole naplate parkiranja koji u Nišu funkcioniše od jula 2022. godine.

JKP „Parking servis“ – Niš ugostio je i kolege iz Zrenjanina. Oni su imali su priliku da posete servisni centar i u praksi vide kako funkcioniše softverski deo sistema, na koji način se selektuje i obrađuje materijal, da razgovaraju sa zaposlenima i čuju utiske radnika.

Prilikom anketiranja koje je JKP „Parking servis“ – Niš sprovelo u decembru prošle godine dobili su dosta sugestija i pohvala na račun uvođenja sistema Scan car, gde je veliki deo komentara bio je vezan i za deo sistema koji se tiče nepropisnog parkiranja i domena Komunalne milicije, a prezentovani su i utisci korisnika parkiranja kao i fotografije s prikazom pre i nakon uvođenja sistema, i fotografije koje je preduzeće napravilo na terenu, kao i one koje su stizale od korisnika.

JKP „Parking servis“ – Niš kaže da su dobrodošle sve kolege koje se bave delatnošću parkiranja u svojim gradovima i koji žele da prate inovacije i trendove koji pridonose komunalnom redu iz oblasti saobraćaja.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten