POSLEDNJE VESTI

JKP “Naissus” Niš – RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

19.05.2023.
JKP_NAISSUS_Niš

U Jasenjinovoj ulici kod broja 21, ekipe JKP “Naissus” Niš radiće na osposobljavanju ventila na priključenoj vezi, a zbog radova doći će do prekida u vodosnabdevanju u Jasenjinovoj ulici, Zlatiborskoj i na delu Somborskog bulevara.

Iskop je neophodan u ulici Ilije Birčanina kod broja 26, zbog vode, tim povodom očekuje se prekid u vodosnabdevanju do 15.00 sati. Radiće se na priključenju novog korisnika u ulici 1300 Kaplara u selu Pasi Poljana. Zbog ovih radova moguć je prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u ulici Braće Ignjatović kod broja 21 gde je iskop neophodan, očekuje se prekid u vodosnabdevanju u navedenoj ulici u istom terminu.

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Đorđa Kurtaka u selu Jelašnica, porebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15.00 sati.

Takođe, nužan je raskopavanje u Vikend naselju Dolac, zbog kvara na vodovodnoj mreži, te se do 15.00 sati očekuje prekid u vodosnabdevanju.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten