POSLEDNJE VESTI

U naselju Donja Vrežina radovi na asfaltiranju ulica

19.09.2023.
Nataša Stanković

U niškom naselju Donja Vrežina, uveliko su radovi u ulici Bete Vukanović i Lazara Trifunovića, a očekuje se i asfaltiranje Kašaninove i ulice Nadežde Petrović.

Nataša Stanković, predsednica opštine Pantelej, istakla je “U ovom trenutku u ovom naselju je novoizgrađeno devet ulica. Sve ove ulice koje su godinama bile bez asfalta dogovarali smo u kontinuitetu sa građanima koji žive u naselju Donja Vrežina. Zajedničkim snagama uspeli smo da rešimo pravno – imovinske odnose, a danas svedočimo realizaciji svih tih projekata. Devet ulica u naselju Donja Vrežina dobiće asfalt, počevši od Majora Gavrilovića, Žičke, preko Geteove, Lazara Trifunovića, Bete Vukanović koje se rade ovih dana, očekujemo asfaltiranje Kašaninove i ulice Nadežde Petrović, čime  će se zaokružiti asfaltiranje u ovom naselju.Pored toga, dogovorili smo i uređenje parkovskih površina, tako da će dobiti i novi prostor za odmor i rekreaciju”.

Jedna od meštanka naselja navela je da su stanovnici ovih ulica imali problem sa grebanim asfaltom, te da je voda prilikom padavina ulazila u dvorište, što je stvaralo problem.  Sada su stanovnici zadovoljni zbog uspešne saranje.

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten