POSLEDNJE VESTI

U Lutkarskom pozorištu u Nišu dve nove dečije predstave

02.02.2023.
lutkarsko

Lutkarsko pozorište u Nišu, za 2. februar (četvrtak), preporučuje građanima da dovedu svoje mališane i sa početkom od 18.00 sati prisustvuju predstavi pod nazivom „Vuk koji je ispao iz knjige“.

Junak priče je strašni vuk koji pokušava da pobegne od mačka, nakon što je ispao sa police iz knjiga. Vuk kroz predstavu pokušava da se vrati u svoju knjigu, ali ni jednoj priči ne pripada, pokušavajući da se snađe i pronađe.

Scenario je režirao Dragosalv Todorović, a uloge tumače: Lazar Nikolić, Davorin Dinić, Mirjana Đorđević, Srđan Miljković, Toma Bibić, Marija Cvetković, Dejan Gocić i Jelena Đorđević.

Predstava pod nazivom „Cveće mlade Ide“, zakazano je za 5. februar ( nedelja), sa početkom od 11.30 sati. Mališanima će na njima prihvatljiv način kroz predstavu biti predočen problem ljubomore. Sadržaj bajke, devojčici Idi od 5. godina koja je dobila mlađeg brata, zabrinuta mama, baka stric, pokušaće da uz pomoć patuljka i brojnog baštenskog i poljskog cveća nauče da prihvati radost i deljenje slatke muke koju je doneo novi član porodice.

Predstavu je režirala Marija Krstić, a uloge tumače: Mirjana Đorđević, Biljana Radenković, Aleksandra Pavlović, Stanislava Joković, Davorin Dinić i Srđan Miljković.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten